Nanneke van Drunen

Volgens mij ben ik geboren als verhalenhaler. Ik zong, danste en speelde toneel. Allemaal vormen waarbij je verhalen vertelt. Van een ander, dat wel. Toen ik eenmaal boom, roos, vis leerde schrijven, was het hek van de dam. Buiten de weeksluiting (mini-optredens) op vrijdag vond ik het schrijven van verhalen het leukste dat er was. Hele schriften pende ik vol. Mijn keuze in 1997 voor de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg was bijna vanzelfsprekend.

 

Langgekoesterde wensen

Onder het motto ‘liever spijt van iets dat je gedaan hebt, dan van wat je hebt nagelaten’ besloot ik in 2008 een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Een aantal maanden reisde ik door Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Ondertussen werd het gevoel nóg een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan steeds sterker. Ik waagde de sprong en werk sinds mei 2010 als freelancer onder de naam Nankracht Communicatie.

 

Schrijfboost

Op zoek naar manieren om mijn schrijfwerk te verbeteren, kwam ik in contact met Amsterdam Writers. Ik volgde een 8-weekse workshopserie. De daarbij gebruikte methode sprak mij zo aan dat ik besloot me in Amerika tot Amherst Writers & Artists-workshopleider te laten scholen. Als enige Nederlander met het certificaat op zak geef ik nu zelf schrijfworkshops volgens deze methode. Ik werk hierbij samen met Matthew Curlewis van Amsterdam Writers. Ik ken de kracht van woorden en het plezier dat je aan schrijven kunt beleven. Ik leer je ontdekken wat jouw unieke, eigen schrijfstijl is.

 

Verhalenhaler

Naast mijn werk als workshopleider werk ik als verhalenhaler. Ik help mensen, merken en organisaties bij het vertellen van hun verhaal en adviseer hoe ze die in de communicatie voor zich kunnen laten werken. Ik geloof namelijk dat mensen niet kopen wat je doet, maar waarom je iets doet. Door jouw authentieke verhaal te vertellen, onderscheid jij je van de massa. Een goed geschreven verhaal roep emoties op en dat beklijft bij de lezer. Geloof me: iedereen heeft een mooi verhaal, jij ook!

 

Heb je vragen of wil je meer informatie. Aarzel niet en neem direct contact op.