Nanneke van Drunen

Wil jij zichtbaarder worden als ondernemer?
Wil jij je expertstatus onderschrijven?
Wil jij je omzet verhogen?
Ga bloggen, artikelen of een boek schrijven!
Nankracht Communicatie kan je daarbij helpen.

 

Over Nanneke

De drijvende kracht achter de Schrijfboost ben ik, Nanneke van Drunen. Ik wil jou, een ambitieuze vrouwelijke ondernemer, helpen bij het vertellen van jouw verhaal, zodat jij zichtbaarder wordt en meer omzet genereert. Dit doe ik voor je of ik geef je de tools waardoor je dat zelf kunt doen.

 

Wie is Nanneke van Drunen?
En hoe weet ze waarover ze het heeft?
Ik ben geboren als verhalenhaler. Ik zong, danste en speelde toneel. Allemaal vormen waarbij je verhalen vertelt. Van een ander, dat wel. Toen ik eenmaal boom, roos, vis leerde schrijven, was het hek van de dam. Buiten de weeksluiting (mini-optredens op de basisschool) op vrijdag vond ik het schrijven van verhalen het leukste dat er was. Hele schriften pende ik vol. Mijn keuze in 1997 voor de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg was bijna vanzelfsprekend. Ik studeerde in 2001 af en werk sindsdien als communicatieadviseur en tekstschrijver. Door de jaren heen schreef ik honderden teksten en observeerde ik hoe andere schrijvers werken. Op zoek naar manieren om mijn schrijfwerk te verbeteren, kwam ik in contact met Amsterdam Writers. Ik volgde een 8-weekse workshopserie. De daarbij gebruikte methode sprak mij zo aan dat ik besloot me in Amerika tot Amherst Writers & Artists-workshopleider te laten scholen. Als enige Nederlander met het certificaat op zak geef ik nu zelf schrijfworkshops volgens deze methode. Mijn jarenlange kennis deel ik graag met je, zodat jij meer kunt bereiken als schrijvende ondernemer.

 

Wensen laten uitkomen
Onder het motto ‘liever spijt van iets dat je gedaan hebt, dan van wat je hebt nagelaten’ besloot ik in 2008 een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Een aantal maanden reisde ik door Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Ondertussen werd het gevoel nóg een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan steeds sterker. Ik waagde de sprong en werk sinds mei 2010 als freelancer onder de naam Nankracht Communicatie.

 

Waarom ik doe wat ik doe
Ik geloof dat mensen niet kopen wat je doet, maar waarom je iets doet. Door authentieke verhalen te vertellen, onderscheid je je van de massa. Mensen worden niet geraakt door cijfers, wel door de verhalen achter de cijfers. Een goed geschreven verhaal roept emoties op en blijft de lezer bij. Het zorgt voor stevige klantrelaties en krachtige mond-tot-mond-reclame. Geloof me: iedereen heeft een mooi verhaal, jij ook! Gebruik het in je communicatie om zo een verbinding te leggen met je (potentiële) klanten.

Het motto van Nicole Dean is “make money by making the web a more wonderful place.” Daar sluit ik me bij aan. Ik wil jou waardevolle content bieden, zodat jij je start met schrijven en dankzij het vertellen van verhalen en het delen van jouw kennis je onderneming kunt uitbouwen. Mijn kennis deel ik graag met je.

 

Nog meer over Nanneke
Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om een film of serie te kijken, muziek te maken, te lezen of op reis te gaan. Ik ben gek op pure chocolade, al maak ik voor de zeezout-caramel van Tony Chocolonely graag een uitzondering. Ik bracht in eigen beheer een non-fictieboek, ‘Portretten van een passie’, uit en wacht nu op een reactie van uitgeverijen op mijn eerste fictiemanuscript.

 

Ps. Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Dat waardeer ik enorm.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie. Aarzel niet en neem direct contact op.