Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn op 21-07-2015 opgesteld door Nankracht Communicatie. Bekijk ook de aanvullende algemene voorwaarden van Nankracht Communicatie.

Eigenaar: Nanneke van Drunen

Bankrekening: NL53INGB0006629598

Kamer van Koophandel: 17283899

 

Onderstaande voorwaarden zijn alleen van toepassing op activiteiten die door Nankracht Communicatie georganiseerd worden. Bij deelname aan een activiteit bij een andere organisatie zoals bibliotheek ‘s-Hertogenbosch, waar Nanneke van Drunen workshops geeft, gelden de algemene voorwaarden van die organisatie.

 

Annulering door deelnemers

Bij de mini, midi, maxi en VIP-boost kun je gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Je kunt dit doen na inschrijving of zelfs nadat je de (eerste) workshop hebt bijgewoond. Nankracht Communicatie betaalt de deelnamekosten bij annulering terug onder inhouding van € 10 administratiekosten.

Als een deelnemer een activiteit korter dan 48 uur van te voren annuleert, mag de deelnemer zijn plaats doorgeven aan een andere geïnteresseerde. Ook is het mogelijk de deelnamekosten teruggestort te krijgen, onder inhouding van € 10 administratiekosten plus de kosten voor de lunch.

 

Annulering door docent
Nankracht Communicatie mag een inschrijving voor een Schrijfboost zonder opgave van redenen weigeren. Nankracht Communicatie kan besluiten dat een activiteit/workshop niet doorgaat of dat groepen worden samengevoegd. In dat geval worden de deelnemers op de hoogte gebracht. Als de Schrijfboost niet doorgaat worden eventueel betaalde deelnamekosten terugbetaald.
Nankracht Communicatie mag het tijdstip, de locatie en de plaats van de bijeenkomsten wijzigen. Nankracht Communicatie stelt je daarvan tijdig op de hoogte. Ook mag Nankracht Communicatie de aangekondigde workshopleider vervangen door een andere AWA-workshopleider.

 

Aanmelding
Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je een bevestiging en is je aanmelding definitief.

Je kunt je schriftelijk of mondeling (telefonisch) inschrijven voor een Schrijfboost bij Nankracht Communicatie. Als je een schriftelijke of mondelinge bestelling doet, aanvaard je deze algemene voorwaarden.

Het aanbod bevat een nauwkeurige omschrijving, zodat je het product/dienst goed kan beoordelen. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod, waarbij  direct duidelijk kan zijn dat sprake is van een vergissing of fout, binden Nankracht Communicatie niet.

 

Betaling
Je betaalt voor aanvang van deelname aan een Schrijfboost online via iDeal of ontvangt van Nankracht Communicatie een factuur. De betalingstermijn is in dat geval 21 dagen. Nankracht Communicatie mag ieder moment vooruitbetaling, contante betaling of zekerheid voor de betaling van je verlangen.
Alle door Nankracht Communicatie gehanteerde prijzen en tarieven zijn inclusief btw (prijzen worden soms exclusief btw weergegeven, maar worden altijd inclusief btw in rekening gebracht) en exclusief eventuele andere van overheidswege opgelegde heffingen en exclusief eventuele installatie-, transport- of verzendkosten.